Line Dariel & Simons

Comprised of:

  1. Line Dariel Female Person, Born: 16 Apr 1886 in , Died: 15 Jan 1956 in
  2. Simons Male Person, Born: 22 Feb 1901 in Lille , Died: 17 Oct 1979 in Lille

Releases (1)

Official

Album

  1. Patois du Nord 12 Feb 2007

Recordings (32)

  1. Le p'tit quinquin 2:48 (12 Feb 2007)
  2. Les carottes sont re-cuites 2:57 (12 Feb 2007)
  3. On s'aime à la folie 3:11 (12 Feb 2007)
  4. Eune puche 3:10 (12 Feb 2007)
  5. Ouvrache du dimanche 2:57 (12 Feb 2007)
  6. La vie est belle 3:04 (12 Feb 2007)
  7. Eune quête 2:42 (12 Feb 2007)
  8. Elle s'appelle Françoise 2:56 (12 Feb 2007)
  9. L'capiau d'palle 3:02 (12 Feb 2007)
  10. Le 23 janvier 3:13 (12 Feb 2007)
  11. L'carette à quiens 2:47 (12 Feb 2007)
  12. Le marchand d'hoches 6:25 (12 Feb 2007)
  13. La voyante 2:33 (12 Feb 2007)
  14. Les cris de Lill 3:25 (12 Feb 2007)
  15. L'tarte 5:32 (12 Feb 2007)
  16. Si j'avos su... j'aros resté garchon 3:04 (12 Feb 2007)
  17. Te peux rev'nir Alphonse 3:05 (12 Feb 2007)
  18. Noces d'or 5:48 (12 Feb 2007)
  19. Knock-out 6:07 (12 Feb 2007)
  20. Chacun fait son lit comme y veut s'coucher 6:10 (12 Feb 2007)
  21. Un poste capricieux 5:53 (12 Feb 2007)
  22. Quand on est un p'tit gars du Nord 3:10 (12 Feb 2007)
  23. L'escalier de la vie : Introduction 1:11 (12 Feb 2007)
  24. L'escalier de la vie : 10 ans 2:15 (12 Feb 2007)
  25. L'escalier de la vie : 20 ans 1:38 (12 Feb 2007)
  26. L'escalier de la vie : 30 ans 2:12 (12 Feb 2007)
  27. L'escalier de la vie : 40 ans 3:23 (12 Feb 2007)
  28. L'escalier de la vie : 50 ans 2:47 (12 Feb 2007)
  29. L'escalier de la vie : 60 ans 2:51 (12 Feb 2007)
  30. L'escalier de la vie : 70 ans 3:39 (12 Feb 2007)
  31. L'escalier de la vie : 80 ans 5:23 (12 Feb 2007)
  32. L'escalier de la vie : 90 ans 3:25 (12 Feb 2007)