I Know There’s an Answer

Song

Creators (3)

Composer

  1. Brian Wilson Beach Boys co-founder

Lyricist

  1. Terry Sachen
  2. Mike Love Beach Boys

Publisher

  1. Rondor Music (London) Ltd.

Related Works (1)

Version Of

  1. Hang On to Your Ego

Recordings (46)

  1. I Know There's An Answer 1:51 by The Beach Boys (16 May 1966)
  2. I Know There’s an Answer 3:11 by The Beach Boys (16 May 1966) mono
  3. I Know There’s an Answer 3:18 by The Beach Boys (1990) stereo
  4. I Know There’s an Answer 3:05 cover by Sonic Youth (1990)
  5. I Know There's an Answer 2:45 by Sonic Youth (1990)
  6. I Know There's an Answer 3:09 by The Beach Boys (1992)
  7. I Know There's an Answer 3:02 by Sonic Youth (1994)
  8. I Know There Is an Answer 2:47 live by Sonic Youth (1994)
  9. I Know There's An Answer 3:17 by The Beach Boys (1996)
  10. I Know There’s an Answer 3:10 by The Beach Boys (20 Jun 1997)
  11. I Know There’s an Answer (vocal only) 2:19 by The Beach Boys (04 Nov 1997)
  12. I Know There's an Answer (vocal overdub) 3:29 by The Beach Boys (1998)
  13. I Know There's an Answer (vocal insert attempts by Mike) 6:46 by The Beach Boys (1998)
  14. I Know There's an Answer (1st vocal Insert attempts by Al) 9:24 by The Beach Boys (1998)
  15. I Know There's an Answer (2nd vocal Insert attempts by Al) 11:05 by The Beach Boys (1998)
  16. I Know There's an Answer (vocal Insert attempts) 11:44 by The Beach Boys (1998)
  17. I Know There's an Answer (vocal Insert attempts) 9:15 by The Beach Boys (1998)
  18. I Know There's an Answer (vocal overdub) 3:29 by The Beach Boys (1998)
  19. I Know There's an Answer (vocal overdub) 3:23 by The Beach Boys (1998)
  20. I Know There’s an Answer 3:10 by Beach Boys (16 Feb 1999)
  21. I Know There's An Answer ?:?? by The Beach Boys (2001)
  22. I Know There’s an Answer 3:04 live by Brian Wilson (11 Jun 2002)
  23. I Know There’s an Answer ?:?? by Brian Wilson (2002)
  24. I Know There’s an Answer 3:17 by The Beach Boys (22 Jul 2003) 5.1
  25. I Know There’s an Answer 3:10 by Sonic Youth (01 Jan 2005)
  26. I Know There’s an Answer 3:24 instrumental, cover by Vitamin String Quartet (15 Feb 2005)
  27. I Know There's an Answer 3:18 by The Beach Boys (29 Aug 2006)
  28. I Know There's an Answer 3:19 by The Beach Boys (29 Aug 2006)
  29. I Know There's an Answer 3:10 by The Beach Boys (29 Aug 2006)
  30. I Know There's an Answer 3:18 by The Beach Boys (29 Aug 2006)
  31. I Know There's an Answer 3:18 by The Beach Boys (29 Aug 2006)
  32. I Know There's an Answer 3:19 by The Beach Boys (29 Aug 2006)
  33. I Know There's an Answer 3:22 cover by Mazarin (14 Nov 2006)
  34. I Know There's An Answer 3:21 cover by Mazarin (2006)
  35. Beach Boys Cover 2:59 cover by Anthony Green (01 Jan 2007)
  36. I Know There’s an Answer 3:19 by The Beach Boys (02 Aug 2009)
  37. I Know There's an Answer 2:28 cover by Les Limiñanas (Apr 2012)
  38. I Know There’s an Answer ?:?? cover by Christian Bland & The Revelators (27 May 2016)
  39. I Know There's an Answer (instrumental stereo mix) 3:20 instrumental by The Beach Boys (10 Jun 2016)
  40. I Know There’s an Answer 3:19 by The Beach Boys (10 Jun 2016)
  41. I Know There’s an Answer 3:11 by The Beach Boys (10 Jun 2016)
  42. I Know There’s an Answer (vocal session) 9:46 by The Beach Boys (10 Jun 2016)
  43. I Know There’s an Answer (alternate mix) 3:17 by The Beach Boys (10 Jun 2016)
  44. I Know There’s an Answer 2:20 by The Beach Boys (10 Jun 2016)
  45. I Know There's an Answer ?:?? cover by Sonic Youth ()
  46. I Know There's an Answer ?:?? cover by Sonic Youth ()

Links (2)

Wikidata

  1. https://www.wikidata.org/wiki/Q718085

Secondhandsongs

  1. https://secondhandsongs.com/work/35375